INOX ograde

INOX ograde izrađujemo prema narudžbama i željama kupaca. Uz naše savjete i dogovore s kupcima, nastojimo doći do najboljih rješenja za vaš prostor. Spojevima i ostalim detaljima kod izrade poklanjamo najveću pažnju. INOX ograda učinit će vaš prostor modernim, ugodnim i sigurnim. Jednom postavljena ograda ne zahtjeva održavanje. INOX je moderan i trajan materijal koji obogaćuje vaš životni prostor. Iako su u početku investicije za inox ogradu veće nego za kasične ograde, nakon nekoliko godina uvjeriti ćete se da je, gledano na duži rok, inox ograda isplativo ulaganje.

Inox ograda stepenicaUnutrašnje ograde Funkcionalnost i moderan dizajn ukras je svakog doma, stambenog ili poslovnog objekta.
inox ograda balkonaVanjske ogradePogodne za sva klimatska područja, zbog lakoće održavanja i trajnosti.
Ograda sa staklomOgrade sa staklomRazličite vrste ispune ogradama daju poseban izgled.


Automatski sistem otvaranja vrata

PRAKTIČNOST - SIGURNOST - DIZAJN

Klizna ili zaokretna vrata možemo opremiti automatikom za otvaranje, bilo da su to lagana dvorišna vrata ili industrijska vrata za često otvaranje i velike težine.

Autimatska vrataPraktičnostPri dolasku i odlasku osjećati ćete se sigurno i zaštićeno, ne morate po kiši i nevremenu izaći iz automobila da bi ušli u vlastito dvorište, sistem nastavlja rad i u slučaju nestanka struje
Klizna vrataSigurnost Integrirani sigurnosni sistemi sprečavaju nezgode koje se tipično događaju kod neautomatiziranih sistema. Sofisticirana enkoder tehnologija dodaje nove i ekskluzivne sigurnosne funkcije.
Industrijska kolna vrataDizajnPogoni koje ugrađujemo, poznatog su proizvođača NICE. Nice proizvodi su profinjeni, koriste se spontano, klijenti ih cijene, a konkurencija oponaša.


 

Info - INOX

Površina inox cijevi, profila i ostalih elemenata, od kojih su ograde izrađene, može biti polirana ili brušena / satinirana

Za izradu ograda koristimo isključivo materijale s atestom proizvođača, kvalitete AISI 304 i AISI 316L

 

Galerija

Galerija automatike

 Free Dreamweaver template created with Adobe Dreamweaver